Nieuwe ZZ Leiden-sjaal voor alle leden van de Blauwe Brigade!

Speaker Martin Hooymans met de nieuwe ZZjaal!

ZZ Leiden is met een prachtig seizoen bezig. De spelers worden ook dit seizoen weer gesteund door een club zeer enthousiaste supporters! En die supporters verdienen het om er knap bij te lopen. Vandaar dat de Blauwe Brigade een schitterende nieuwe ZZ Leiden-sjaal heeft laten maken! Gratis voor alle leden van de Blauwe Brigade!

Op de ene kant van de geweven sjaal staat Leiden Basketball met het logo van ZZ Leiden, op de andere de Blauwe Brigade. Je kunt de sjaal zaterdag 9 maart voor, tijdens en na het duel tegen Zwolle afhalen in de Vijf Meihal in de hoek bij de dj, op vertoon van een legitimatiebewijs. De sjaal is alleen voor leden die hun contributie voor dit seizoen betaald hebben.

Dj Ruud met ZZjaal!
Dj Ruud met ZZjaal!

Ben je geen lid van de Blauwe Brigade, maar je wilt toch zo’n mooie sjaal? Dat kan! Niet-leden betalen een tientje. Maar… Als je nog een tientje erbij legt, heb je niet alleen een sjaal, maar ben je ook voor de rest van dit seizoen en volgend seizoen lid van de Blauwe Brigade. Dat betekent onder meer toegang tot de Hollandse avond die op 20 april wordt gehouden in de business lounge na het thuisduel tegen Den Bosch én korting op de busreizen die de Blauwe Brigade organiseert tijdens de play-offs (en eventueel naar de bekerfinale op 31 maart in Zwolle). En ook volgend seizoen hebben we diverse evenementen in petto, alleen toegankelijk voor leden van de Blauwe Brigade.

Dus voor 20 euro heb je een sjaal en ben je de komende anderhalf jaar lid van de Blauwe Brigade. Lijkt ons een goede deal! Je kunt ook voor 5 euro lid worden van de rest van het seizoen. Je ontvangt dan geen sjaal, maar je kunt wel profiteren van de voordelen voor leden van de Blauwe Brigade. Ook geen slechte deal, de jaarlijkse contributie bedraagt 15 euro, dus je krijgt forse korting.

Bij fatsoenlijk weer verkopen we de sjaals zaterdag vóór de wedstrijd tegen Zwolle bij de ingang van de hal. En anders kun je terecht in de dj-hoek. Daar kun je ook terecht voor een combi-deal: sjaal en ZZ Leiden/Blauwe Brigade-polo voor samen 25 euro.

Je kunt zaterdag pinnen in de hal. Betaal je contant, neem dan s.v.p. gepast geld mee.

 

4 reacties op “Nieuwe ZZ Leiden-sjaal voor alle leden van de Blauwe Brigade!

  1. Beste blauwe brigade
    Leuk dat er een mooie sjaal word uitgedeeld a.s. zaterdag jammer genoeg ben ik er niet mag ik dan mijn id kaart aan mijn broer meegeven en hij dan die mooie sjaal mee kan nemen
    Met vriendelijke groet
    Jan van Tuijl

  2. Hoi allemaal, ik geniet van een heerlijke vakantie met mijn gezin. Is er ook nog een andere mogelijkheid om de mooie nieuwe sjaal op te halen?

    1. Dag Roger, ja hoor, ook bij de komende thuiswedstrijden kun je ‘m komen ophalen. Geniet van je vakantie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.