Kies de Speler van de Maand April!

ZZ Leiden speelde vrijdagavond tegen Mechelen de laatste game van de maand april. De fanZZ weten wat dat betekent: je kunt je stem uitbrengen voor de Speler van de Maand! Wie van onZZe jongens kwam in april bijzonder goed voor de dag?

Leiden kwam zeven keer in actie in april. Zes keer in de BNXT League en één in de FIBA Europe Cup. Daar zaten een paar spectaculaire wedstrijden bij. Het thuisduel tegen Antwerpen ging helaas verloren na verlenging, maar de return in Antwerpen leverde een duidelijke zege op voor Leiden. Mikalauskas was in België de man of the match met 21 punten, 11 rebounds en 8 assists. Ook in de thuiswedstrijden tegen Oostende (17 punten tegen 78%, 8 rebounds en 11 assists) en Mechelen (21 punten, 6 rebounds en 5 assists) was de Litouwer sterk op dreef.

In Istanboel vocht Leiden voor wat het waard was, maar het moest zijn meerdere erkennen in Bahcesehir en daarmee kwam het Europese avontuur ten einde. Jhonathan Dunn was in Turkije goed voor 21 punten.

Wil je nog even alle statistieken bekijken? Dat kan op de ZZ Leiden-pagina van de BNXT League. De wedstrijdverslagen van de afgelopen maand staan op de site van ZZ Leiden.

Je kunt hieronder je stem uitbrengen voor de Speler van de Maand April. Kies één speler en klik/tik op ‘Verzenden’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *