PubQuiZZ en ALV op 28 november gaan niet door

De aangekondigde PubQuiZZ en de algemene ledenvergadering van De Blauwe Brigade op 28 november 2019 gaan helaas niet door. We hebben te weinig aanmeldingen binnengekregen voor de PubQuiZZ. Het leek ons beter om de voorafgaande ALV op een ander moment te houden.

Is ons plan voor de PubQuiZZ daarmee helemaal van de baan? Nee, zeker niet. We kregen positieve reacties, maar ook redenen waarom mensen niet konden komen. Zo blijken veel fans donderdag de 28ste de voorkeur te geven aan Europees voetbal. Ook is die avond de algemene ledenvergadering van BS Leiden. We gaan kijken of we een datum kunnen prikken waarop we wat minder concurrentie hebben. Dat is even puzzelen, want we willen ook graag de spelers en de staf erbij hebben, en die hebben uiteraard een vast speel- en trainingsschema.

Ook de aangekondigde algemene ledenvergadering van De Blauwe Brigade, die op 28 november voorafgaand aan de PubQuiZZ zou plaatsvinden, gaat niet door. Je hoort nog wanneer de nieuwe datum is. Mocht je niet tot die ALV willen wachten om iets met het bestuur te bespreken: neem contact met ons op via de mail of via Facebook of spreek ons aan in de hal.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *