Team Haagweg Noord wint PubQuiZZ!

Winnende teamcaptain Jeroen van Oosterhoud

Team Haagweg Noord is winnaar geworden van de PubQuiZZ van De Blauwe Brigade. Een blij verraste teamcaptain Jeroen van Oosterhoud nam maandagmiddag de wisseltrofee in ontvangst. Ook kreeg hij een basketbal en een paar sokken van Basketball Totaal.

Het winnende team kwam in totaal tot 38 punten. In de eerste en de tweede ronde behaalden de drie jeugdige ZZ Leiden-fans de meeste punten. Alleen in de derde ronde moesten ze hun meerdere erkennen in Team De Spetters, dat met in totaal 35 punten beslag legde op een eervolle tweede plaats. Het virtuele brons ging naar Team 2BEES, dat tot 33 punten kwam.

In totaal deden 16 teams mee aan de PubQuiZZ, die werd gestreamd via het YouTube-kanaal van De Blauwe Brigade. De eerste vraag bleek meteen de makkelijkste. Iedereen wist dat een volledige shotclock onder FIBA-regels 24 seconden duurt. De moeilijkste vraag zat in ronde 3: wie speelden voor zowel de New York Knicks, de Yankees als voor de Rangers? Niemand wist het goede antwoord, namelijk de organisten Eddie Layton en Jack Shaindlin… 🙂

Na elke ronde werden prijzen van gastheer Basketball Totaal verloot, zodat uiteindelijk meerdere teams een mooi aandenken aan deze avond overhouden. De Blauwe Brigade kijkt met veel plezier terug op deze eerste online PubQuiZZ. Wellicht is een traditie geboren!

Je kunt de PubQuiZZ terugkijken via YouTube.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.