“Rolf Marselis heeft veel betekend voor ZZ Leiden”

Rolf Marselis interviewt Darius Thompson na afloop van een duel in de Vijf Meihal tegen Donar.

Het bestuur van De Blauwe Brigade heeft met verslagenheid kennisgenomen van het overlijden van Rolf Marselis. “Toen ik het vanochtend las werd ik er echt stil van. Dit is ontzettend triest. Rolf heeft veel betekend voor de sport in Leiden en met name voor ZZ Leiden”, aldus voorzitter Akif Han van de supportersvereniging van ZZ Leiden.

Rolf Marselis was bekend en populair in de Vijf Meihal. Voor Sleutelstad deed hij verslag van de wedstrijden van ZZ Leiden. Na afloop stond hij vaak met microfoon op de speelvloer om spelers en coaches te interviewen. Dat deed hij kundig en met liefde voor de sport. Akif: “Iedereen liep met hem weg, zo’n sympathieke kerel! We gaan hem missen in de hal”.

Ook buiten de Vijf Meihal was Rolf een bekende en gewaardeerde persoon. Hij was jarenlang voorzitter van de Leidse Sport Federatie en actief lid van de 3 October Vereeniging.

Rolf overleed woensdag op 61-jarige leeftijd. Vorige maand kreeg hij te horen dat hij ongeneeslijk ziek was.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *