Stan van den Elzen opnieuw Speler van de Maand!

Stan van den Elzen is opnieuw door de ZZ Leiden-supporters gekozen als Speler van de Maand! Hij kreeg de titel al voor zijn prestaties in de maand september, en nu ook voor zijn spel in de maand november.

De 23-jarige forward werd zaterdagavond voorafgaand aan het duel tegen Heroes Den Bosch gehuldigd. Hij kreeg uit handen van Nienke de Ligny van supportersvereniging De Blauwe Brigade de Speler van de Maand-trofee, gemaakt door awardguru.nl.

De populaire Brabander maakt een turbulent seizoen door. Hij kende een bijzonder sterke seizoenstart. In acht van de negen competitiewedstrijden die hij tot nu toe speelde, zat hij met zijn scores in de dubbele cijfers. In de uitwedstrijd tegen Donar op 28 november kwam hij tot 22 punten, waarvan vier scores uit driepunters. Hij behoort met een driepuntspercentage van 47,5 tot de top vijf beste schutters in de BNXT League.

Van den Elzen kwam in december nog twee wedstrijden in actie, maar daarna moest hij noodgedwongen op de bank plaatsnemen vanwege een knieblessure. Een ernstige knieblessure, zo wees medisch onderzoek onlangs uit. De forward moet onder het mes en komt dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie.

Een enorme teleurstelling. Uiteraard voor hem, maar ook voor de fans, bij wie Stan zeer populair is. “We wensen Stan heel veel sterkte toe”, aldus voorzitter Akif Han van De Blauwe Brigade. “Ontzettend balen voor hem, maar ik ben ervan overtuigd dat hij weer helemaal terugkomt.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *